Bilo nekad Showbizz

Ovako je izgledalo vjenčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Lepa Brena, najveća jugoslovenska zvijezda i čuveni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović u četvrtak su proslavili 26 godina skladnog braka.


Njihova svadba je te davne 1991. godine bila u žiži javnosti, toliko da je Dnevnik 2 na nacionalnoj televiziji prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program. Spekulisalo se da je ova svadba koštala 50.000 njemačkih maraka.

Svadbi je tada prisustvovalo oko 600 zvanica.


Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić.

Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB. U medijima se čak pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka htjeli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.


Mladenci su bili odlično raspoloženi i “sudbonosno da” izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke Dragane Mirković.

Goste je zabavljala Vanesa Šokčić, a Saša Popović je vodio glavni dio programa oko svadbe.

Na svadbi nije bio nijedan političar, dok je sa druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života.


Da Živojinovići nisu štedjeli pokazuje i podatak da je na veselju bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama i to na pet spratova, a služio se veliki broj koktela.Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, a pokloni su pristizali sa svih krajeva svijeta. U medijima se spekulisalo da je jedna umjetnička slika bila vrijedna koliko pola svadbenog veselja.

(oslobodjenje.ba)

Comments

comments

Related Posts

%d bloggers like this: