Love&family

Što muškarci žele u seksu?

Iako se muškarci možda hvale frendovima svojim fantastičnim seksualnim životom, rijetko zalaze u detalje. A, što se tiče otkrivanja stvari za kojima potajno žude… Pa, tu su još šutljiviji.

Zato smo mi otkrili što je frajerima na vrhu popisa seks prioriteta:

1. Žele partnericu koja se može i zna sama uzbuditi

Ženama, kao što znate, treba vremena da se uzbude. Bez obzira na to što je vaš dragi možda i više nego voljan napraviti sve što je potrebno da vas zagrije za akciju, neće mu smetati da za početak same izvedete nekoliko „zapaljivih“ poteza. Puno žena i dan-danas vjeruje da je samo muška dužnost uzbudi ih. Ali da biste doista uživale u seksu, morate uložiti malo truda u to. Pokrenite svoj libido tako da se koncentrirate na iste izvore inspiracije o kojima razmišljate dok se samozadovoljavate. Kada se počnete maziti, zatvorite oči i zamišljajte vruće scene koje ste ranije doživjele s njim… Ili čak s nekim drugim muškarcem. NO, ONI NE ŽELE DA IDETE DO KRAJA SAME, ONI MROAJU BITI RI KOJI ĆE VAS DOVESTI DO VRHUNCA.

2. Žele da budete „nevaljale“

Čak i ako stvarno imate „prljavu“ maštu, možda vam je neugodno to pokazati svom dragom. Žene se često pred partnerom boje ‘zločesto’ ponašati jer ne žele narušiti sliku ‘zlatne djevojke’. Ali muškarci vole vidjeti tu vašu ‘zločestu’ stranu – samo vam to ne govore jer misle da biste se mogle uvrijediti. Kakvi bi mu se prljavi trikovi svidjeli? Manje-više bilo što što će mu pokazati koliko uživate u seksu i koliko ga želite. IPAK, NE RECITE MU DA BISTE TO PROBALI S NJIM I NJEGOVIM DRUGOM. ČAK I AKO TO URADITE, OSTAVIĆE VAS PRVOM PRILIKOM.

3. Žele nezaboravno iskustvo

Želite li u njegovim očima biti uistinu posebne, trebate izvesti nešto tako „divlje“ da cijeli sljedeći dan ne bude u stanju misliti ni o čemu drugom. Ako ga počastite nekom tehnikom koju ste dovele do savršenstva, satima poslije vrtjet će to iskustvo u glavi. To ne znači da trebate izvesti neku kompliciranu žena-od-gume pozu. Jednostavno malo začinite klasične seks-tehnike, recimo naizmjenično ga oralno zadovoljavajte i vodite ljubav… Dok su mu vezane oči…I RECITE DA STE TO NAUČILE IZ FILMOVA.

4. Žele raznovrsnost

Ako je previše puta ponovimo, i ultra uzbudljiva poza može postati rutina. Zato budite otvorene za nova iskustva u krevetu. Svaka promjena – bilo brzine, intenziteta ili položaja – znači interesantnije i uzbudljivije iskustvo. Raznovrsnost ga drži u stanju povišenog uzbuđenja jer nikada ne zna što ga sljedeće čeka. NE PRETJERUJTE, AKO POMISLE DA IMATE VELIKA OČEKIVANJA OD NJIH, ČESTO SE UOPĆE NE MOGU UZBUDITI, ČAK I AKO SU U RANIM DVADESETIM. KOMPLEKSI SU ČUDO.

5. Ponekad žele samo leći i uživati

Muškarci povremeno vole da vi preuzmete inicijativu. Jedna od fantazija koja ih dovodi do ludila je da samo leže i ništa ne rade, dok njihova partnerica radi sve što treba. Počnite ga maziti posvuda tako da mu cijelim tijelom prolaze žmarci užitka. Recite mu da legne gol na krevet i samo se opusti. Zatim ga ljubite po cijelom tijelu. Počnite od stopala i polako se krećite prema gore preko prepona i uz bočnu stranu grudi, sve do vrata pa se potom vratite na glavnu stvar. Vjerujte nam: raspametit će se od uživanja. OVDJE NEMAMO ŠTA DODATI OSIM, PRESKOČITE STOPALA, I MUŠKI SU GOLICAVI, A NOGE NE PERU TAKO DOBRO KAO ŽNE.

(S. Antić/edukacija.info)

Comments

comments

Related Posts

%d bloggers like this: