Zanimljivosti

Udovica spava s oženjenim muškarcima da im spasi brak : “Svi me proklinju, ali ja te brakove održavam u životu!”

Gweneth Lee iz Londona spava s oženjenim muškarcima i u tome uživa. S druge strane, kaže da je njezin ljubavni život njezina stvar. Ako joj se muškarac zaista sviđa, spremna je odreći se svojih klijenata…

Gweneth Lee iz Londona ima 47 godina i nekad je radila kao financijska savjetnica, ali je nakon suprugove smrti odlučila promijeniti zanimanje. Sad spava s oženjenim muškarcima i tvrdi da to radi kako bi spasila bračne parove od razvoda. Naime, prije deset godina njezin muž je preminuo od raka i od tada se sve promijenilo. Gweneth je krenula u svoju misiju.

– Mnogo ljudi me proklinje i vrijeđa, ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove na životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovječnih parova s djecom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i djeca i svakodnevni stres, teško je održati strast. Kod žena, naročito želja za seksom u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje nedostaje, tvrdi Gweneth.

– Oni ne žele razvod, ali ne žele ni živjeti bez seksa i tu na scenu stupam ja, otvorena je Gweneth, dodajući da ‘većina žena zna da im se muževi viđaju s njom, ali se rado prave da ne znaju jer vide da im brak cvjeta’. Gweneth tim muškarcima pruža sve, i seks i izlaske, a sve to bez opasnosti da će se pojaviti na kućnom pragu i prijetiti da će sve otkriti njihovim ženama.

– Ja samo želim zabavu i seks, kao i ti muškarci. Uostalom, kad spavate s nekim drugim, osvježavate brak. To vrijedi i za mušku i za žensku prevaru – kaže Gweneth, dodajući da su neke njezine veze trajale godinama. Ona svoje klijente nalazi putem specijalizirane stranice koja spaja uspješne poslovne ljude sa sličnim ženama.

Tako Gweneth putuje širom svijeta kako bi došla do zainteresiranih klijenata. A njezin ljubavni život je, kaže, njezina stvar. Ako joj se muškarac zaista sviđa, spremna je odreći se svojih klijenata, ali uglavnom istovremeno održava i vezu i posao.

(24sata.hr)

Comments

comments

Related Posts

%d bloggers like this: