Zanimljivosti

“Vagina na pazuhu”: Slavne dame očajne zbog novog trenda, ostatak svijeta se čudi i smije

 

Kukovi, struk, noge, zadnjica…. kao da je malo stvari i delova tela o kojima žene moraju da birnu da su im utegnuti, glatki, savršeni, a sada su stilisti i pojedini modni stručnjaci izmislili još jedan- “vaginu na pazuhu”, tačnije nabor koji se stvori kada nosite neku haljinu koja otkriva ramena.

Oni koji prate događaje na crvenom tepihu počeli su da razmatraju i ovaj deo tela, kao nešto što treba da je mišićavo, bez viška kože. Prva koja je spomenula ovaj izraz je holivudska glumica Dženifer Lorens.

Na dodeli SAG nagrada 2014. ona se našalila na sopstveni račun.

– Znam da imam naslage na pazuhu, to je u redu… to je pazuh- vagina – rekla je.

A posle nje je čak i poznati internet Urbani rečnik uvrstio je i “vaginu na pazuhu” na svoj spisak (engleski se kaže”armpit vagina”).

– Ova pojava može da bude i kod relativno fit žena – piše, a već postoje i predviđanja da će isisvanja sala ispod ruke biti nova hit estetska operacija u plastičnoj hirurgiji.

Prema rečima popularne holivudske stilistkinje Rebeke Korbin – Murej, “vagina na pazuhu” stvara anksioznost i stresira veliki broj ženskih zvezda. Dakle, nije dovoljno da imate tonirane i mišićave ruke, ispod pazuha ne bi trebao da postoji pregib. Inače….

(dnevno.rs)

Comments

comments

Related Posts

%d bloggers like this: